Afleveringen

Onlangs heeft Sjaak van Schaik deze Joskin Volumetra 12500 in gebruik genomen

Deze twee zeer compleet uitgeruste Strautmann VS 2005 breedstrooiers van Loonbedrijf v.d. Maas zijn klaar om aan het werk te gaan. Ze zijn o.a.uitgerust met automatische afgifte regeling, luchtdrukwisselsysteem, weeginrichting automatische smering en led-verlichting.

Loonbedrijf Mastwijk heeft een Kuhn Merge Maxx 950 bandhark in gebruik genomen. Deze hark is de grootste uit de bandhark serie van Kuhn, hij heeft veel capaciteit vanwege de snelheid van het afleggen van het zwad.

Het nieuwe model achtermaaier van Kuhn de FC 3115 D heeft zijn eerste hectares al gemaaid. Dit model klapt omhoog i.p.v. maar achter zoals eerdere modellen.

Onlangs is er een nieuwe VDB Green Eater 540-1000 op transport gegaan naar Engeland. Hij gaat voornamelijk komkommer-, tomaten- en aardbeienplanten snipperen.

Deze Valtra T174eD is opgebouwd met een Herder MBK513LS. De smarttoch armleuning hebben we verplaatst om meer zicht en ruimte te creëren voor de chauffeur. C.O.W. – cultuurtechniek veel succes met deze combinatie.

Deze Manitou 1350R schranklader heeft ondertussen al wat schepen leeg geschept. Hij is daarom ook voorzien van een hijsoog en extra contragewicht.

Een nieuwe Einböck Pneumaticstar wiedeg met mechanisch aangedreven zaaimachine. Deze professionele zaaimachine gaat o.a. gebruikt worden om veldbloemen en gerst te zaaien.

Loonbedrijf J.van Erk heeft een Kuhn LSB 11270 grootpakpers in bedrijf genomen. De pers is o.a. uitgerust met vochtmeting, weeginrichting, veel messen en brede banden.

Nieuwe Claas Liner 2700 met dubbele hark afgeleverd compleet met nieuwe transportwielen.

Nieuwe Claas Liner 2900 met dubbele hark afgeleverd.

Mooie aflevering van een nieuwe Valtra T174 eD bij Van der Kraaij B.V.. Veel plezier met de trekker!

Nieuwe baggerspuit gebouwd voor ‘de Baggerspecialist’ Arjan Slingerland. Opklapbaar voor op de weg en nog meer breedte en capaciteit in het land.

Voor deze klant zijn 2e Beco kipper. Na een Maxxim 180, nu een Brevis 100. Veel plezier met dit kwaliteitsproduct.

VDB Slurry Booster met tank voor Van Kats

De eerste VDB Slurry Booster is afgeleverd bij J.M. Van Vliet Loonbedrijf in Ter Aar.

Afgeleverd aan A. Molenaar BV een nieuwe Valtra T174eD met tractorbumper, dit is de tweede Valtra die we mogen leveren. Hartelijk dank hiervoor Fam. Molenaar!

Afgeleverd aan Veehouderij de Vos een nieuwe zeer complete Valtra N114eH5, hartelijk dank fam. de Vos!

Recent afgeleverd mooie Joskin X-trem 10000 tank uitgerust met onder andere, zuigarm, afgifte regeling, dikke banden en een nieuwe Multi-Action bemester. Zo kan deze combinatie weer jaren vooruit.

Sleepslag set afgeleverd aan Edwin en Marian van der Maat uit Denemarken.

1 2