Deze zeer compleet uitgeruste Valtra N154e Direct hebben we vorige week mogen afleveren bij Van der Kraaij. Veel werkplezier toegewenst

Onlangs af mogen leveren deze Joskin Modulo 12000 MEB aan V.O.F. Nap. Achter de tank zit een Joskin Multi-Action bemester en de wielen zijn gewisseld voor 750/60R3.5 banden. Een mooi combinatie!

Naar wens van de klant een haspel gerealiseerd voor het aankomende mestseizoen. Met een hydraulisch bedienbaar plateau is het zelfs mogelijk een quad mee te nemen.

Onze klant gaat schoon het nieuwe jaar in met deze Sweep veegmachine. Ook toe aan een veegmachine? Bel gerust voor de mogelijkheden.

Schoon het nieuwe jaar in met deze mooie Sweep veegmachine. Bent u ook toe aan een nieuwe veegmachine? Bel gerust voor de verschillende mogelijkheden.

Aan het einde van 2020 hebben wij nog twee mooie trekkers mogen afleveren. Een N154e Direct en een T174e Direct. Wij wensen Dijkshoorn Bleiswijk veel plezier met deze prachtige trekkers.

Sjaak van Schaik heeft Joskin Volumetra 12500 in gebruik genomen

Deze twee zeer compleet uitgeruste Strautmann VS 2005 breedstrooiers van Loonbedrijf v.d. Maas zijn klaar om aan het werk te gaan. Ze zijn o.a.uitgerust met automatische afgifte regeling, luchtdrukwisselsysteem, weeginrichting automatische smering en led-verlichting.

Loonbedrijf Mastwijk heeft een Kuhn Merge Maxx 950 bandhark in gebruik genomen. Deze hark is de grootste uit de bandhark serie van Kuhn, hij heeft veel capaciteit vanwege de snelheid van het afleggen van het zwad.

Het nieuwe model achtermaaier van Kuhn de FC 3115 D heeft zijn eerste hectares al gemaaid. Dit model klapt omhoog i.p.v. maar achter zoals eerdere modellen.

Onlangs is er een nieuwe VDB Green Eater 540-1000 op transport gegaan naar Engeland. Hij gaat voornamelijk komkommer-, tomaten- en aardbeienplanten snipperen.

Deze Valtra T174eD is opgebouwd met een Herder MBK513LS. De smarttoch armleuning hebben we verplaatst om meer zicht en ruimte te creëren voor de chauffeur. C.O.W. – cultuurtechniek veel succes met deze combinatie.

Deze Manitou 1350R schranklader heeft ondertussen al wat schepen leeg geschept. Hij is daarom ook voorzien van een hijsoog en extra contragewicht.

Een nieuwe Einböck Pneumaticstar wiedeg met mechanisch aangedreven zaaimachine. Deze professionele zaaimachine gaat o.a. gebruikt worden om veldbloemen en gerst te zaaien.

Loonbedrijf J.van Erk heeft een Kuhn LSB 11270 grootpakpers in bedrijf genomen. De pers is o.a. uitgerust met vochtmeting, weeginrichting, veel messen en brede banden.

Nieuwe Claas Liner 2700 met dubbele hark afgeleverd compleet met nieuwe transportwielen.

Nieuwe Claas Liner 2900 met dubbele hark afgeleverd.

Mooie aflevering van een nieuwe Valtra T174 eD bij Van der Kraaij B.V.. Veel plezier met de trekker!

Nieuwe baggerspuit gebouwd voor ‘de Baggerspecialist’ Arjan Slingerland. Opklapbaar voor op de weg en nog meer breedte en capaciteit in het land.

Voor deze klant zijn 2e Beco kipper. Na een Maxxim 180, nu een Brevis 100. Veel plezier met dit kwaliteitsproduct.

1 2