Over ons

”Onze kracht is het vinden van oplossingen

Wij ontwikkelen, produceren, verkopen en repareren landbouw-, tuinbouw- en grondverzetmachines. Onze kracht is het vinden van oplossingen voor alle wensen van onze klanten om het werk in de landbouw, tuinbouw en grondverzet efficiënter te maken. Het is onze uitdaging om alles wat onmogelijk lijkt, toch mogelijk te maken. Daarom ontwikkelen en produceren wij, naast de reguliere machines, ook onze eigen VDB-machines. Wij bedenken, ontwerpen en maken deze machines volledig in eigen beheer. De wensen van de klant staan centraal in de ontwerpen die wij maken. 

Van den broek Mechanisatie en Machinebouw BV is een echt familiebedrijf. Van oorsprong is het een loonbedrijf. Dirk Jan begon, als boerenzoon op 16-jarige leeftijd, met de tractor en opraapwagen van ‘opa’ met loonwerk. Waarna hij in 1970 het bedrijf D.J. van den Broek officieel heeft opgericht. 

Dirk Jan blijkt een bedreven handelaar met als extra een technische achtergrond. De mechanisatie en machinebouw wordt door de jaren heen verder uitgebreid. Sinds 2009 neemt de machinebouw een steeds groter aandeel van de werkzaamheden in beslag. In 2013 hebben wij de beschikking over een 3D tekenprogramma gekregen om de machines zelf te tekenen. Op deze manier kan de klant te zien wat de machine allemaal kan. 

In 2006 traden Dirk Jan zijn zonen Willian en Marco van den Broek toe in het bedrijf en in 2014 is de vestiging in Berkenwoude geopend. Met ingang van 2016 heeft Dirk Jan het stokje overgedragen aan zijn zonen. De bedrijfsnaam is toen ook veranderd in Van den Broek Mechanisatie en Machinebouw B.V. Hiermee is er een nieuw tijdperk aangebroken. 

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

 

Interesse in een nieuwe landbouw-, tuinbouw- en/of grondverzetmachine

Bekijk hier onze producten

 

Interesse in een nieuwe of gebruikte machine

Bekijk hier onze occasions

 

Voor onderhoud, reparatie of een costum-made machine

Neem contact met ons op